Güncel Android Haber ve Uygulamaları

2011-2012 Kadrolu ve Ücretli Öğretmen Maaşları

2011 Öğretmen Maaşları, Uzman Öğretmen ve Başöğretmenler dışındaki tüm Öğretmenlerin 2011 yılı maaşları, dereceleri ile eş ve çocuk durumlarına göre;

1.590 TL ile 2.052 TL arasında değişmektedir.


* Toplu Görüşme Primi (Sendika Aidatı) Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim 45 olmak üzere 4 kere sendikalı öğretmenlere ödenir.

Öğretmen maaşları arasında fark yoktur
Öğretmenler de eskisi gibi zorunlu bölgelerde çalışanlar fazla maaş alıyor diğer bölgelerde çalışanlar az maaş alıyor diye bir fark yoktur. Erzurumda çalışan bir öğretmenle İzmir’de çalışan eğer derece ve kademesi aynı ise aynı maaşı almaktadır.

Öğretmen maaşlarında branş farklılıkları yoktur
Öğretmen maaşlarında branş bazında farklılıklar yoktur. Liselerde görev yapan bi öğretmenimizle ilköğretim öğretmenleri aynı maaşı almaktadır. Bir sınıf öğretmeni de ingilizce öğretmeni de aynı maaşı alır. Yalnızca KPDS’ye girip gerekli puanı alan öğretmenlerimiz ayrıca “dil tazminatı” alırlar.

Kadrolu öğretmen maaşları ne kadar?
Kadrolu öğretmen maaşları ise derece ve kademeye göre değişir. Kadrolu öğretmenler göreve 9/1’den başlarlar ve ortalama 1590 tl maaş alırlar. 25-30 yıllık bir öğretmenimiz ise 1850 tl civarında maaş alır.
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK MAAŞLARI VE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK HAKKINDA TÜM BİLGİLERİN OLDUĞU YENİ YAZIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Ücretli öğretmen maaşları ne kadar?
Ücretli öğretmenlerimiz girdikleri ders başına ücret alırlar. Bu da ders başına 7,50 tl’dir. Genelde haftada 30 saat derse girerler buda haftada ortalama 225 tl maaş yapar. Aylık ise ortalama 900 tl gibi bir maaş olmuş olur.
VEKİL ÖĞRETMENLİK MAAŞLARI VE VEKİL ÖĞRETMENLİK HAKKINDA TÜM BİLGİLERİN OLDUĞU YENİ YAZIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Vekil öğretmen maaşları ne kadar?
Vekil öğretmenlerimiz ise 3/2 oranında maaş alırlar. Yani mazeretinden dolayı görevi başında olmayan öğretmenin yerine çalışırlar ve o öğretmenin maaşının 3/2’sini alırlar.

Asker Öğretmen maaşı ne kadar?
Askeri öğretmen maaşları asteğmen maaşına denktir bu da geçen Eylül ayında 1700 tl.

Öğretmen maaşlarındaki farkların sebebi nedir?
Öğretmen maaşlarındaki farklar ekderslerden kaynaklanır. Bu da her öğretmen açısından farklıdır. Kadrolu öğretmenlerde ekdersler ortalama 7,60 tl dir.

Öğretmen maaşları ne zaman yatar? Ne zaman alınır?
Kadrolu, sözleşmeli ve vekil öğretmen maaşları her ayın 15’inde peşin olarak yatar. Ekderslerin ise her ayın 1’inde yatması gerekir ama genelde 4-5’inde yatar. Ücretli öğretmen maaşları ise her ayın 1’inde yatar.

Ben bildiklerimi kısa da olsa sizinle paylaşmaya çalıştım sizlerden ricam eğer sizde derece ve kademenize göre maaşlarınızı yazarsanız halk da bilinçlenmiş olur. Çünkü halkımızda genel olarak öğretmenlerin çalışmadan çok fazla kazandığına dair bir önyargı var.

Öğretmen maaşları Ağustos ayından sonra niye azalır?
Öğretmen maaşları Ağustos ayından sonra azalır çünkü Türkiyede 9600 ytl maaş sınırını geçtiğiniz zaman maaşınızdan %15 vergi yerine %20 vergi kesilir. Buda maaşlarda 60-100 tl arası azalmaya neden olur. Yeni yıla kadar bu azalma devam eder.

Ek Zamlar hesaplara ne zaman yatacak?
Öğretmenlere ve diğer memurlara verilen ek zamlar 15 Ağustostan geçerli olmak üzere 15 Eylülde yatacak.

Yeni Atanan öğretmenler maaşı ne zaman yatar?
Yeni atanan öğretmenin maaşı çalışmaya başladığı zamanda ilk ayın 15 inde peşin olarak yatar.

Ek ders ne demek?
Ek ders sınıf öğretmenlerinde 18 saat dersten sonra ki geriye kalan 12 saatlik dersin fazla mesayi olarak görülmesi ve bunun karşılığı ders başı yaklaşık 5-6 ytl olan paraya denir.
Branş öğretmenlerinde 15 saatten sonrası ek derstir.
Yanlız sınıf öğretmeni 30 saat derse girmesede girmiş kabul edilir ve
12 saat ek dersi alır. Branş öğretmenleri sadece girdiği ders kadar alır

Öğretmenler ve diğer memurlar 2010 yılında ne kadar zam alacak?
Öğretmenler ve diğer memurlar 2010 yılının ilk 6 ayı için %2.5 ikinci 6 ayı için %2.5
zam alacaklar.

Kadrolu öğretmenlerin net ek ders birim ücreti ne kadar?
Eğer gelir vergisi martahı bu yıl için 9600 TL'ye ulaştıysa (%20 gelir vergisi)
Kadrolu: 7,60 tl

Eğitime hazırlık ödeneği (Kırtasiye parası) nedir? Kimlere ödenir?
Eğitime hazırlık ödeneği yılda bir kere olmak üzere en geç 30 Eylül itibariyle fiilen görevi başında olan eğitim ve öğretim sınıfına dahil öğretmen ünvanlı kadrolarda görevli olan (ilköğretim okul müdürleri ve yardımcılar, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzman ve yardımcıları dahil, müfettişler hariç) bakanlar kurulu kararı aranmaksızın ödenen ücrettir.

2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Kırtasiye yardımı ne kadar?
570 TL olarak belirlernmiştir.





Bizi Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz.Yaşam Günlükleri Facebook Sayfası


78 yorum :

  1. Ücretli öğretmenler yani toplamda haftalık 30 saat derse giriyorsa 900 TL mi maaş alıcak ve hangi bankaya yatıyor maaş

    YanıtlaSil
  2. Evet haftada 30 saat derse giren ücretli öğretmen toplamda 900 TL maaş alıcak.Banka konusunda ise bankalar okuldan okula değişiyor eğer bir ilçede ücretli öğretmen olucaksanız ilçe milli eğitim ile anlaşılıyor.Bir ilde ücretli öğretmen olucaksanız okullar anlaşıyor bankalarla milli eğitim ile görüşüp.Hangi okulda ücretli öğretmen olucaksanız o okuldan bankanın bilgisini alıp o bankadan hesap numarası açtırmanız gerekiyor.

    Tüm Sorularınızı Bekliyoruz

    YanıtlaSil
  3. Meraba bende geçen eğitim yılında ücretli öğretmenlik yaptım en son 6.9 dan yatırdılar. bu eğitim yılında zammı geldi kesin 7.5 yatırıcaklarmı?

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Evet bu sene 7.5 TL olarak açıklandı.Böyle yatması gerekiyor hatta okulunuzun anlaşmalı bankası değişirse yıl içerisinde bide o yüzden belli bir para alıyorsunuz ikramiye gibi:)
    7.5 TL kesintisiz yatan ders saat ücretidir

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Ben İzmirdeyim ve 2 senedir ücretli öğretmenlik yapıyorum. 6.56 tl den aldım maaşımı hep. Ayrıca 30 saatimi doldurduğum halde hiç 800 tl parayı görmedim :) İnternette resmi olarak nereden açıklanıyor acaba öğrenebilirmiyim. Çünkü hiçbir hak idda edemiyorum kesin bir bilgi olmadan.
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Ben Anasınıflarına ücretli öğretmen olarak atanmayı bekliyorum. Anasınıflarında ders saati gibi bir uygulama yok, yani anasınıfı öğretmeni kesintisiz dersi bitene kadar sınıfta kalıyor. Yemek saatlerinde bile çocuklarla birlikte oluyor, bu bazı kurumlarda değişebilir ama geneli bu. Şimdi anasınıflarında görev yapan bir ücretli öğretmen 60 dk başına mı 7.5 Tl alacak, yoksa 1 ders saati olan 40 dk başına mı 7.5 Tl maaş alacak? Bunu Bir aydınlatır mısınız?

    YanıtlaSil
  7. arkadaslar pekı tam gün çalışan bir öğretmen saat 8.30 dan 4.30 a kadar ücret değişiyormu yoksa 6 saat üzerındenmı hesaplanıyor

    YanıtlaSil
  8. keşke kırtasıye masrafını ücretli öğretmenlerede verseler. oda bı sekılde masraf yapıp ıdare etmeye çalışıyor sonuçta

    YanıtlaSil
  9. Ders saati üzerinden maaşınızı alıyorsunuz.Mesela bir ilköğretim okulunda ücretli öğretmen iseniz 40 dakika derse giriyorsunuz ama bir lisede öğretmenseniz 45 dakika giriyorsunuz ama ikiside bir ders saati olarak geçiyor.Kaç dakika derse girdiğiniz değil burda önemli olan önemli olan ders saati cümlesi:)

    Tam gün çalışan öğretmeni soran arkadaşımız içinde maksimum 30 ders saatine girebiliyorsunuz zaten ona göre hesaplama yapmanız yeterli isterseniz bunu 4 gün derse girerek doldurursunuz isterseniz 5 günde yani önemli olan girdiğiniz ders saati

    Aynı durum anasınıfı öğretmeni içinde böyle olması lazım

    YanıtlaSil
  10. ücretli öğretmenliği garantilemek için birden fazla ilçe Meb e başvuru yapmaya gerek varmıdır?yani bir ilçede branşa göre uygun bir okul bulunamama durumu olabilir mi?gittiğim gün aşırı başvuru vardı gözüm korktu açıkçası :/

    YanıtlaSil
  11. Yani şimdi başvuru yaptığınız ilçeye göre değişir.Mesela siz Fen Bilgisi Öğretmenisiniz sizi ilçe milli eğitim beden eğitimi öğretmeni olarak bile görevlendirebilir.Ücretli öğretmenliklere iki yıllık mezunlarda başvurduğu için öncelikle branşınıza göre açık varsa o olur ama yoksa yada çok başvuru varsa başka bir öğretmenlik yapabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  12. ben köy okuluna ücretli sınıf öğretmenliği için başvurdum..ücretli öğretmenlikte tatilllerde ücret kesiliyormuş sanırım.izin ya da rapor alma durumu oluyor mu ücretli öğretmenlerde merak ediyorum.varsa en fazla kaç gün?

    YanıtlaSil
  13. evet çalıştığınız ders saati kadar alıyorsunuz.Tatillerde 29 Ekim,23 Nisan gibi günlerde de ücret alamıyorsunuz.Rapor alıp gitmeyebilrsiniz ama gene o gün okula gitmemiş gibi oluyorsunuz ve ücret alamıyorsunuz

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim..bi arkadaşim ücretli öğretmenlerin sigortaları yarım yatıyor demişti.bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  15. Evet 15 gün sadece sigortanız yatıyor

    YanıtlaSil
  16. ücretli öğretmenlikte ders saati ücretinin resmi olarak yayınlandığı site var mı? ve geçen yıl ücretli öğretmenlik yapan bir arkadaşım geçen sene sigortanın tam yatmaya başladığını söylemişti. kesin bilgiye nerden ulaşabilirim. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  17. ben geçen sene eylülde sözleşmeli öğretmen olarak atandım. branş öğretmeniyim.bu sene kadroya geçtim eyülde.ilk senemi doldurdum herhalde &20 vergi dilimine gireceğim.eşim çalışmıyor çocuk yok.ana maaşım acaba ne kadar olur?bir de bu sene haftalık 26 saat derse gireceğim ek ders olarak ne kadar alırım?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  18. Kesin bilgi bizim gibi ücretli öğretmenlik yapan insanlar:)Tam yatma diye bir durum yok ücretli öğretmenlerin sigortası tam yatmaz.Saat ücretinide il ilçe milli eğitim müdürlüklerine sorarak teyit edebilirsiniz ama sitemizde yayınladığımız tüm bilgilere güvenebilirsiniz

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar 30 saat derse giren var mı aranızda ? Yorucu olmuyo mu nasıl oluyo acil bilgi verir miisiniz ??? bi de istersek ders saatini azaltabilir miyiz

    YanıtlaSil
  20. Günlük 6 saatten haftada 30 saat:)Yorucu oluyor tabikide ama ona göre maaş alıyorsun.Ders azaltması yapabilirsin tabi atandığın okuldaki idare ile aran iyi olursa yoksa kadrolu öğretmenden daha çok derse girersin:)

    YanıtlaSil
  21. ücretli öğretmenliğe ilk başladığımızda ekimin 1 inde yatacak olan para yarım maaş mı olacak?

    YanıtlaSil
  22. Ücretlide her ayın 15'inde para yatar sadece.Ay başında denilen ayın 15'idir.Ve sadece kadrolulara ek ders ücreti yatar.

    YanıtlaSil
  23. bu yıl yeni mezunum bir okula fen ve teknoloji öğretmeni olarak ücretli başlayacağım haftada 16 saat verdiler ne kadar maaş alırım admin yardımcı olursan sevinirim bir de ilk maaş ne zaman :)teşekkürler

    YanıtlaSil
  24. 16*7,5=120 haftada alacağın para ayda 480 TL yapar.İlk maaş Ekim 15'de eline geçer oda girdiğin ders kadar.Ayın 19'unda açıldığına göre tam bir ay olmucak ve 400 TL gibi bir miktar alırsınız

    YanıtlaSil
  25. asgari geçim parasını ücretli öğretmenler de alıyor mu? bunun için bir yere başvurmamız gerekiyor mu? teşekkürler

    YanıtlaSil
  26. arkadaslar ben tam gunum ben yıne 900 liramı alacam maaş yoksa yıne saat basıına mı hesaplanacak

    YanıtlaSil
  27. slm ben ücretli öğretmen atandım okul öncesi ama saat 8.30 dan 4.30 a kadar ful calısacam maasım yıne 900 mu olacak yoksa saat basımı yatacak

    YanıtlaSil
  28. Ücretli öğretmenler ders başına para alır tam gün olması fark etmez.Kaç derse girerseniz ona göre 7.5 TL ile girdiğiniz ders saatini çarpıp alacağınız maaşı hesaplayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  29. Ben bu sene ücretli öğretmenlik yapacağım. 30 derse gireceğim söylendi. Bizim dersle ilgili 14 saatlik açık var. o derslere de beni verebilirler mi. Verirlerse saat ücretim yine 7.5 tl mi olacak yoksa değişecek mi?

    YanıtlaSil
  30. 2011 ücretli öğretmenlik başvurularının sonuçlarını nereden öğrenebiliriz?
    teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  31. Ücretli öğretmenlik sonuçlarına il ilçe milli eğitimlerden öğrenebilirsiniz.Hangi il ilçe milli eğitime başvurduysanız orayı arayıp sormanızı öneririm

    YanıtlaSil
  32. 14 saat kendi braşınıza girersiniz.Daha sonra eğer 30 saat derse gireceğiniz söylendiyse başka bir okulda ya kendi branşınızla alakalı bir derse girersiniz yada bir branşda derse girersiniz.Ücretli öğretmenlik böyle işte:)

    YanıtlaSil
  33. ücretli öğretmenlikte, ayda yatırılan 15 günlük sigorta ders başı ücret aldığın maaştan mı kesiliyor. yoksa o ayrımı..

    YanıtlaSil
  34. slm arkadaslar ben ücretli öğretmenliğe basladım ve tam gunum 8.30 16.30 arası bır arkadasım bana 900 lıradn 300 lıra fazla alınacagını soyledı acaba dogrumu yoksa gunde 8 saat calıssamda yıne 900 lıramı alınacak lutfen kesın bılgı ıstyorum onemlı bır durum benm ıcın cunku okuyorum hala eger aynıysa yarım gun yapmak ıstyorum derslerımın aksamasını ıstemıyorum

    YanıtlaSil
  35. ben bu yıl başlayacağım muhasebe sordum 9.2 dedi tam netücretin ne kadar olduğunu bilen var mı

    YanıtlaSil
  36. Ders saati başına ücret alıyorsunuz ve girebilceğiniz maksimum ders sayısı 30 isterseniz sabaj 8:30 akşam 21:00 olsun okul gene aynı isterseniz 35 ders saatine girin gene 30 saat parası alırsınız arkadaşlar bence bu cevap net ve açık.Bazı arkadaşlar 900 TL den fazla almayı umuyor ama 900 Tl tam yatarsa iyi:)

    YanıtlaSil
  37. bence 30 saatten hesaplanması yanlış yarın gun calısıp tam gun calısan aynı almaması lazım ve ozaman kımse tam gün öğretmen olmak istemez ve olan öğretmenınde verimi düşer neyazıkki türkiyede bazı seyleri değiştirmek zor

    YanıtlaSil
  38. selam admn herturden soru soran olmuş ilçede saat bası ücreti net olarak 7.5 mı? ve şu herkesçe eskılerın deyımıyle fiş parası olan 59 tl her ay mı yatıyr yoksa sadece 1 ay mı tsk ederım sımdeden..

    YanıtlaSil
  39. admin siz bana 30 saat dediniz ancak ben bugun müdürle görüstümm ve 10 yıldır kendı anaokul müdürü bana tam güünlerin 40 saat uzerınden 1200 tl olarak degerlendırıldıgını ve 30 gun sıgorta yattıgını söyledı acaba hangisi dogru artık bende sasırdım

    YanıtlaSil
  40. Yazar kadromuzda ücretli öğretmenlik yapan ve tam gün çalışan arkadaşlarımız var.Deneyimlerimizle yazıyoruz ilk maaşı aldığınızda buraya tekrar yorumunuzu bekliyoruz.30 saatten fazla asla yatmaz

    YanıtlaSil
  41. ben dün muhasebeyle görüstüm tam gun 4o saat uzerınden 1200 lıra alır ve 30 gun sogortadır yanı milli eğitim muhasebe bıle bunu söyluyor ayrıyeten benm tanıgım tam gun olup farklı ucret alan bırcok öğretmen var ve benm arkadasım onlarada sordum ücret farklı milli eğitime 30 saat degıl tam gun calısıldıgını söylenmesı lazım yıne ben maası aldıgımda yazarım nekadar dıye

    YanıtlaSil
  42. Umarım dediğiniz gibidir.Yorumunuzu maaşınızı aldığınızda da bekliyoruz

    YanıtlaSil
  43. ben ücretli öğretmen olarak göreve basladım.ama başka bir işe başlayacağımdan dolayı bırakmak istiyorum.eğer ücretli öğretmenliği bırakırsam herhangibir dezavantajı olur mu?bir daha basvurdugumda bu bir engel olarak karsıma cıkar mı?şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  44. aynı ilçe milli eğitime başvurursan seni almaları çok zor olur

    YanıtlaSil
  45. Zonguldak için başvuruda verilen kağıtta, geçerli bir mazereti olmadan bırakanların 2 yıl içinde bir daha görev alamayacakları yazıyordu. Yani bırakırsan 2 yıl ücretli öğretmen yapmazlar seni en fazla. Başka yasal bir prosedür yok bırakmak için benim bildiğim.

    YanıtlaSil
  46. ben liseden dil bölümünden mezun oldum 3 sene ingilizce gördüm.biz niye ücretli öğretmenlik yapamıyoruz ki.en azından ilköğretime.ücretli öğretmen olarak birini vermişler okula,kişi ingilizcenin 'i'sinden bir haber.bunun sbs si de var sonuçta.o çocuklara yazık günah bence dil bölümlerine de imkan tanınmalı

    YanıtlaSil
  47. admin benim ders saatim 30. matematik öğretmeniyim. sınıf öğretmeni yaptılar ve rehberlik saatine giriyorum.onun içinde ücret alacak mıyım. bazı arkadaslar vermediklerini söylüyorlar.

    YanıtlaSil
  48. 30 saatten fazla para alamıyorsunuz.Girdiğiniz her fazla ders sizin gönüllü öğretmenliğinizdir:)

    YanıtlaSil
  49. ben fen öğretmeniyim ücretli olarak görevlendirildim.Hamile bi fen öğretmeni daha var 1 hafta sonra 1 yıllığına ayrılacakmış vekil olarak öğretmenin yerine atanmamı isteyecekler mümkün mü? 27 saat derse girecem vekil olursam ne kadar alırım? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  50. Eğer vekil öğretmen olabiliyorsanız.Vekil öğretmen kadrolu öğretmen gibidir diyelim:)

    YanıtlaSil
  51. iyi günler, sigortamız 900 liradan mı kesliyor yoksa o ayrı, biz yine 900 lirayı alabiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  52. ben zihin engelliler öğretmeni olarak ücretli öğretmenlik yapıorum. kadrolu olan zihin engelliler öğretmenleri ek ders ücretlerini yüzde 25 fazla alıyolar.bizim de böyle bi hakkımız var mı? bir de geçen sene ücretli yapan arkadaşlar ders başı net 6.8 tl den maaş aldıklarını söylediler. Bu sene net 7.5 kesin mi ?

    YanıtlaSil
  53. iyi akşamlar ama bir baska sitede 2011 yılının maasları yazıyor ama ücretli öğrt. maaşı farklı 6.50 tl diyor saat ücreti neden acaba merak eetmm cok az deilmi ben gecen yıl 7.20 felan die duymustum

    YanıtlaSil
  54. Arkadaşlar ben geçen yıl ücretli sınıf öğretmenliği yaptım. maaşlarınız ders saati üzerinden her ayın 14. günü hesaplanır. bazen 15 i de hesaplanabiliyor hesaplanmaz sa dahi bir sonraki aya devreder orası önemli değil.. sizin maaş hesaplaması yaparken yapmanız gereken derse girdiğiniz toplam saati 7.50 ile çarpmanız geçen yıl bu oran 6.7 idi. resmi tatillerde derse girmediğiniz için hesaplamaya tabi tutulmaz. sigortayı merak edenler için... sigorta bundan iki yıl kadar önce aylık 15 16 gün yatardı fakat geçen yıl bu tam olarak yatmaya başladı 30 tam gün sigortanız yatar. günlük resmi tatillerde sigorta gün sayısından kesinti yapılmaz. 9 günlük bayram tatillerinde ve yarı yıl tatilinde 9 ve 15 günlük kesintiler oldu. onun haricinde tam gün yattı. bunu Edevlet sitesinden aylık olarak takip edebilirsiniz eksik yattığını düşündüğünüz taktirde ilçe yada il milli eğitim müdürlüklerinden bunun düzeltilmesini isteyebilirsiniz... saygılarımla.

    YanıtlaSil
  55. okul öncesi maaşı ne kadar bilen varmı

    YanıtlaSil
  56. merhaba hocam asgari ücreti geçenler + 54 tl veriliyormuş ne kadar doğru acaba.

    YanıtlaSil
  57. merhaba ben bu donm basladım ucretlı ogretmenlıge ogrenmek ıstedıgım bır konu var ılk hafta derse gıremedım evrakdır vs yuzunden. haftada 12 saat derse gırıyorum 2 hafta gırdım su zama kadar ve ayın 14 une kadar toplamda 36 saat derse gırmıs olacagım ılk hafta ıcın benım yerıme odevlendırme falan yapılmıs cocuklara alacaım maas 36*7.50 dan 270 lıramı yoksa ılk hafta da bana verılecek olursa 48*7.50 dan 360 lıra mı_? ve bır sorum daha var bu durumda benı sıgortam ne kadar gun yatacak

    YanıtlaSil
  58. Merhaba arkadaşlar, ücretli öğretmen maaşları ne zaman yatıyor acaba?

    YanıtlaSil
  59. mrb admin ben zihinsel engelli okuluna ücretli olarak göreve başladım özel eğitim olduğu için yetkililer ücretin %25 daha fazla olduğunu söylediler herhangi bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  60. Ayın 15 'ine çok az kaldı o zaman göreceğiz arkadaşlar kimin ne ücret aldığını buraya yazmasını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  61. arkadaşlar bilim sanatta ücretli öğretmenlik ders ücretini biliyormusunuz? 7.5tl mi acaba bi kaç yerden duyduğuma göre biraz farklıymış?

    YanıtlaSil
  62. 40 YAŞ MAGDURU
    ÖGRETMENLER ben onu bunu bılmem arkadas dıyanet ışının
    karsılıgını verıyor.once vekıl
    imamları kadroya aldı,şımdı de
    ogreticilerini
    alacak.personelinin hakkını
    verıyor.helal olsun. Keşke meb yerıne dıyante
    calıssaydık.ogretmen
    olduğumuza da olacağımıza da
    pisman ettiler.MEB ,DİYANTTEN
    daha mı onemsız bır kurum.
    yıllarca lısans mezunuyken kadroya alacağım dıye
    kadrosuz ustaogretıcı adi
    altında okuloncesı ogretmenı
    olarak calıstırdınız.danıştay
    kararıyla(arkadaşlarımız lıse
    mezunu -lısans mezunu ogretmenının aynı pozısyonda
    calısmaları rahsızlıktan dolayı
    actıkları dava neticesınde) bu
    haksızlık onlendı bu
    pozısyonda calışan lısans
    mezunu ogretmenler kadroya alındı .bu uygulama da yenı bır
    haksızlıgı dogurdu;40yaş şartı.
    Bu şart yuzunden kadro
    almamız engellendi.meb bu
    ayrımcilıgı
    yapmiyacaktı.yıllarca UCRETLI OGRETMEN olarak calıstırdıgı
    lısan mezunu ogretmenlerı
    koşulsuz şartsız kadroya
    almalarını beklıyoruz.

    YanıtlaSil
  63. bi arkadaşım ayın 7 sinde almış maaşını...10 günlük yatmıs parası..eylül ayının son 2 haftasındaki..her okula göre değişiyomu maaş ödeme tarihleri..

    YanıtlaSil
  64. öğretmen maaşını en düşük 1590 olarak söylemişsiniz ben temmuz ayından beri 1484 alıyorum.

    YanıtlaSil
  65. ücretli öğretmen dil tazminatı alabilir mi?

    YanıtlaSil
  66. bende aldım arkadaşlar. 2 haftalık yatmış galiba. 370 aldım. başka alan var mı acaba? bana az yatmış gibi geldi.

    YanıtlaSil
  67. benim maaşım 7 sinde yattı.sanırım 10 günlük çünkü 450 yatmış. 30 saat derse giriyorum bu da demek oluyor ki 7.5 tl ders ücreti

    YanıtlaSil
  68. ücretli öğretmenler paso hakkından neden yararlanamıyor...bunu almak için ne yapmamız gerekiyo..

    YanıtlaSil
  69. @Eyyubi

    Sorunuzu ben de İETT ye sordum ve hemen cevap verdiler.

    ---------------------------------------------------
    Sorumuz şu: "Merhaba, Ücretli Öğretmen olarak görev yapan kişilerin İndirimli Seyahat Kartı alma hakları var mıdır? Varsa ne gibi bir prosedür ve belgeler ile başvurmaları gerekmektedir? Saygılar."
    ---------------------------------------------------

    İETT nin cevabı da şu: "4736 sayılı yasa kapsamında bulunan resmi ve özel örgün eğitim (ana okul, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim) kurumlarında kayıtlı olup, eğitim alan Öğrenciler ile aynı eğitim kurumlarının Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfında kadrolu, sözleşmeli ve tam zamanlı olarak fiilen görev yapan; • Öğretim Üyeleri, (Profesör, Doçent ve Doktor) • Öğretim Görevlileri, (Asistan, Uzman, Okutman ve Araştırma Görevlisi) • Öğretmenler (Aday/Stajyer Öğretmen dahil) İndirimli Seyahat Kartı alma hakkına haizdirler. -

    Usta öğretici, uzman, vekil öğretmen, ücretli öğretmen, dershane öğretmeni, rehabilitasyon merkezinde görev yapan öğrenci ve öğretmenler, dershane öğrencisi, beklemeli öğrenci, açık ilköğretimde ve açık lise de kayıtlı öğrenciler, memurlar, emekli öğretmenler, emekli polisler; GİH sınıfı ve YH sınıfında bulunan MEB personeli mevzuatı gereği indirimli kart alamamaktadır. "

    YanıtlaSil
  70. iyi günler admin.. ben 13 ekimde ücretli öğretmenliğe başladım ve puantajlar 14unde gonderılıyor.. yanı anlayacagın ilk maaşım 2 günlük oldu.. hesabıma baktıgımda sadece 75 tl yatmış.. sizin dedıgınıze gore saatlik ucret 7.5tl ama benımkı 6civarı neden boyle?? bende 6derse gırıyorum ve haftalık 30 saatı dolduruyorum..yardımınız ıcın tesekkurler..

    YanıtlaSil
  71. haftada 24 saat derse giriyorum ve aldığım maaş 619 lira, bu ders başına ücret her yerde farklı mı hesaplanıyor? üstelik bu paranın içine gecim indirimi de dahilmiş..

    YanıtlaSil
  72. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK İLE ALAKALI DETAYLI BİR YAZIMI VAR ARKADAŞLAR
    http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2012/07/ucretli-ogretmenlik-maaslar-ve-ucretli.html
    BU LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  73. iyi günler ben bu sene ücretli öğretmen olarak görev yapacağım. benim sorum kırtasiye bedelinden ücretli öğretmenler de yararlanabiliyorlar mı? bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
  74. merhaba,ücretli ogretmenlik için illa belirlenen tarihlerde mi basvurmak gerekiyor ? ornegin ekimde gitsem basvurumu almazlar mı ?

    YanıtlaSil
  75. Ücretli Öğretmenlik için belirtilen tarihlerde başvuru yapmazsanız.Milli Eğitim Müdürlüklerinin görevlendireceği ücretli öğretmen sayısı dolduktan sonra başvursanızda görevlendirilmeyebilirsiniz.
    Yani başvuru tarihlerinde yapmak bu yüzden önemli yoksa okul açıldıktan sonra da başvurular devam eder eğer görevlendirilecek olan "Ücretli Öğretmen" sayısına ulaşılmazsa.

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşlar şu sigorta işi kafama yatmadı neden yarım yatıyor sigorta?

    YanıtlaSil
  77. Merhaba, ben Almanyada yaşıyorum ve 2013 yazdan sonra Ana okulunda Eğitmen olarak işe başşayacağım. Türkiyede Anaokul Eğitmeni yaklaşık ne kadar maaş alıyor?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...