Güncel Android Haber ve Uygulamaları

DenizBank'tan PaşaBonus

Manchester United Bonus'tan Şanlıurfaspor Bonus'a kadar yurt içinde ve yurt dışında 13 farklı spor kulübüne taraftar kart sunan DenizBank'ın ürün gamında artık Kasımpaşaspor Bonus da olacak.

Türkiye'de özellikle belli sayıda taraftar sayısına sahip olan klüplerle yaptığı anlaşmalarla taraftara takımına özel Bonus Kart sunan DenizBank, çok yakında bu kartların arasına Kasımpaşa Bonus'u da katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene Manchester Bonus'un tanıtımında DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş'in müjdesini verdiği 5 yeni futbol klubünden birisi olan Kasımpaşaspor özellikle geçtiğimiz sene yapmış olduğu transferleriyle 2012-2013 Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımları arasında yerini almıştı.

125 binin üzerinde tarafttar tarafından kullanılan Bonus Kartlar arasına eklenen Paşa Bonus'un henüz resmi lansmanı gerçekleşmediği için Denizbank.com adresinde başvurulacak kartlar arasında henüz yer almıyor.

DenizBank.com adresinde Başvurulacak Kart Tipi arasında henüz yer almasa da Kasımpaşaspor Bonus Kart, DenizBank'ın İnternet Şube'sinde Başvurular/Kredi Kartı alanında yerini aldı. İnternet şubede yerini alması PaşaBonus'un lansmanının yakın zamanda yapılacağı gösteriyor.
Eskişehirpor, Bursaspor ve Trabzonspor gibi taraftarıyla övgüler alan klüplere Bonus Kart imkanı sunan DenizBank, İstanbul'un köklü futbol takımı Kasımpaşaspor ile taraftar bonus kart çeşitleri arttırıyor. Bakalım Paşa Bonus nasıl bir ilgi görecek?

-->


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...