Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Sütaş Babymix Bebek Yoğurdu İncelemesi

Sütaş'ın yeni ürünü olan Babymix'in reklamını ilk izlediğimde Sütaş bu işi biliyor diye bir kere daha dedim.Çünkü bebekler en çok önem gösterilmesi gereken konuların başında geliyor her ailede.Acaba şunu yedirsem dokunurmu,gaz yaparmı,gece uykusunda bir bozukluk olurmu vb. soruları soruyor aileler çocuklarına bişeyler yedirmeden önce.Bizlerde sizler için Sütaş'ın Babymix ürününü sizler için inceledik

Bebeğinizin 6. ayından itibaren önerilen ilk ek besinlerden biri yoğurt...Peki onun için en iyi yoğurt hangisi ? Bebeğinizin doğru beslenmesi ve sağlıklı gelişimi için ona özel ilk ve tek yoğurt!

Babymix bebeğiniz için en iyi yoğurttur çünkü;

• Bebek ve küçük çocuk ek besini olarak uygunluğu onaylanmış tek yoğurttur.

• Babymix´in protein, laktoz ve süt yağı içeriği bebeklerin hassas bünyesine uygun olarak dengelenmiştir.

• Yüksek miktarda kalsiyum, fosfor ve vitamin içerir

• Bağışıklık sistemini destekleyen ve sindirim sistemini düzenleyen probiyotik kültürler ile hazırlanmıştır.
• %100 doğaldır
Sütaş Babymix Reklamını İzlemek Tıklayınız
Babymix, sade ve elmalı çeşitleri ile bebeklerin damak zevkine uygundur. Bebeklere özel içeriği, hassas ve modern üretim koşulları ile ev yoğurdundan çok daha faydalı, sağlıklı ve hijyeniktir. Üstelik her an taze ve kullanıma hazır tek tüketimlik paketlerinde çok daha pratiktir.

Bebeklerin ilk yoğurdu; annelerin tek tercihi; Sütaş´tan Babymix...


Sütaş gerçekden hangi pazara el atacağını çok iyi biliyor.Hem reklam filmi ile güzelde reklamını yaptığına inanıyorum.Daha önceden doktor tavsiyesi ile meyveli yoğurtlarla çocuklarına ek besin veren annelerin güvenerek kullanabileceği bir ürüne benziyor.Tabi şunu da unutmamak gerek herşeyin doğalı en iyisi.Evde yapılanın yani kendi mayaladığınız yoğurt daha sağlıklı olacak ve çocuğunuz daha çok sevecektir.Her ne kadar %100 doğal olduğu söylensede sonuçta son kullanma tarihine kadar dayanması için belli katkı maddeleri katılıyordur.

Genel itibariyle kullanan annelerin ortak şikayeti ise piyasadaki diğer yoğurt çeşitlerine göre fiyatının yüksek olması.Ayrıca Sütaş Babymix'in biraz daha büyük paketlerde sunulması gerektiği düşüncesi hakim yapılan araştırmalara göre


Bence Sütaş bu yoğurdun farklı çeşitlerini de çıkartarak Bebek Yoğurdunda piyasaya hakim olacaktır.Tabi karşısına DANONE'den atak olarak çıkmazsa.


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...