Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Football Manager 2012 Oyuncu Rolleri Detaylı Arama

Oyuncu Rolleri Football Manager 2012 için bir eklenti.
Oyuncu Arama penceresine daha fazla derinlik katar, nerede oyuncular / kredi satın almak için arayın.
Bu temelde yeni bir özelliktir FM2012 mümkün olan her oyuncu rolü için iyi bir bakış elde etmek için izin verir. Yani; Libero, İç İleri veya Poacher. Eğer böyle özel bir rolü yerine getirmek için bir oyuncu satın almak istiyorsanız, belli nitelikleri bakmak gerekir. Her oyuncu rolü kendine özgü nitelikleri gerektirir. Bu eklenti, bunun için gerekli tüm nitelikleri gösteren her oyuncu rolü için bir filtre oluşturur .

Kurulum
"Belgelerim / Sports Interactive / Football Manager 2012" indirme ayıklayın.Altdizin "panelleri" dosya "kişi arama list.xml" alınacaktır. Diye sordu üzerine yaz.

FM2012 içinde "Tercihler", "Display & Sound" linkine tıklayın ve "Use Skin Cache" kontrolsüz ve "Always On güncelle Cilt Onayla" işaretli olduğundan emin olun.

"Onayla" butonuna tıklayın ve "Oyuncu Search" ekranı ziyaret edin."Görüntüleme" seçeneğine tıklayın ve altındaki "FMF Oyuncu Rol" bulacaksınız.

FM 2012 TÜRKİYE FACEBOOK SAYFASINDAN FM 2012 İLE ALAKALI GELİŞMELERİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.AYRICA FM 2012 EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİZİ DE PAYLAŞABİLİRSİNİZ

Fm 2012 Oyuncu Rolleri Detaylı Arama İndir


Alıntıdır.


4 yorum :

  1. nerden inio bu link yok ?? ? ?

    YanıtlaSil
  2. Gerekli Link Düzenlemesi yapılmıştır.Yazının sonunda Fm 2012 Oyuncu Rolleri Detaylı Arama İndir yazısına tıklayarak indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. merhaba kolay gelsin ben fm 2012 kullanıcısıyım ara transfer yamasını kurdum 4 sarı kart sorunu bitti ama 4 den sonraki 2 sarı kartta futbolcularım cezalı duruma düşüyor. eskişehirsporu çalıştırıyorum 4. sezonumu bitirdim ilk sene 500.000 tl olan maaş bütçesi 190.000 e düştü her sene ligi ilk 4 de bitirmeme rağmen bunun çaresi nedir ara transfer yamasıyla alakalı olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...