Güncel Android Haber ve Uygulamaları

FMRTE 13 Türkçe

Son yılların en iyi Football Manager aracı yenilendi. Kendisini sürekli geliştiren,güncelleyen FM Gerçek Zamanlı Editör(FMRTE) yepyeni bir sürümüyle karşımızda.
Bu program bir hile olmaktan öte oyunda istediğiniz değişiklikleri yapmanız için kullanabileceğiniz en kapsamlı editör. Paragöz oyuncu menajerlerini, canınızı sıkan düşük maaş bütçelerini, oynatamadığınız yabancıları bir kaç tıkla sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda ödediğiniz transfer tutarlarını, takımın taktim uyumunu ve burda sayılamayacak kadar bir çok değişikliği FMRTE ile yapabilirsiniz.
Bu değişikliklere imkan sağlaması yetmezmiş gibi size "Toplu Düzenleme" imkanı vererek kolay düzenlemeler ve fantezi oyunlar yaratmanıza da imkan sunar.
Daha önceden kullanmış olduğunuz gözlemci(scout) programlarında alıştığınız özellikleri FMRTE'de bulabilirsiniz. Oyunculara geçmiş noktası yaratıp gelişimlerini gözleyebilir veya istediğiniz filtre ile oyuncu,personel veya takım arayabilirsiniz.
Üstelik yapmak istediğiniz tüm değişikliklere, tarafımdan çevrilip orijinal sürümüne eklenen "Türkçe" dil seçeneği sayesinde kolay bir şekilde hakim olabilirsiniz.

Değişiklikler 13.1.1.15
- FM 2013 desteği eklendi.
- Yeni kontrat maddeleri gibi bazı ufak değişiklikler eklendi.
- Ülke vergi oranlarını düzenleme imkanı sağlandı.

Uyum
- Football Manager 2013 – 13.1.1.328972 (Retail version)
- Football Manager 2012 – 12.1.0.327735 (Retail version)

Kullanmadan önce !
- Editörü kullanmadan oyunu kaydetip yedeklemeyi unutmayın.
- FMRTE yapımcısı, oyun yapımcılarının FM Klasik modda kendi pazar alanları olduğu için programı FMC modundayken çalışmayacak şekilde ayarladı.
İndirmeden Önce !
FM Gerçek Zamanlı Editörün yeni sürümlerini kullanmanız için bilgisayarınızda Microsoft .NET Framework 4 yüklü olmalıdır.Eğer yüklü değilse;
- Online kurulum paketi
- Offline(Tam) kurulum paketi
Lisans Hakkında !
FMRTE'yi kurduğunuzda kısa süreliğine tüm özellikleriyle deneme süresine sahipsiniz. Ancak süre bittiğinizde yapabileceğiniz işlemler kısıtlanacak ve tüm özellikleri kullanabilmeniz için lisans numarası istenecek. Eğer programın gelişmesine katkıda bulunarak lisans numarası almak isterseniz "http://www.fmrte.com/store" adresini 6 Kasım'da saat 20:00 dan itibaren ziyaret edebilirsiniz.
Not: Paylaşım FMRTE' nin resmi çevirmeni Ufuk Gültin' den izin alınarak yapılmıştır.Tanıtım yazısı kendisine aittir. Sürüm güncellendikçe yeni güncellemeler gelecektir.


1 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...