Güncel Android Haber ve Uygulamaları

FM 2013 Türkçe Harfler ve 3.Lig- BAL Ligi Yaması

Football Manager 2013 Full Versiyon, 2 Kasım saat 02:01 itibariyle Steam üzerinden kullanıcılara sunuldu. Oyunu daha önce ön sipariş ile alan ve beta sürümünü yükleyen kullanıcılar için 386.7 MB ' lık bir güncelleme ile full sürüm indirilmeye başlandı.
Eğer oyunu kutulu olarak sipariş verdiyseniz, oyunun kutusunda yer alan aktivasyon kodu ile Steam üzerinden bu kodu girmelisiniz.
Daha önce Miles Jacobson' un açıklamalarında, Fm 2013 Beta ve Demo sürümlerinden de anlaşılacağı gibi Football Manager 2013 Türkçe fakat Türkçe' de yer alan bazı karakterler oyunda yer almıyor. Çünkü Türkçe yama yapılırken kullanılan programda Türkçe karakterler yer almadığını Sigames' in resmi araştırma sitesi olan Turksportal daha önce açıklamış ve beta  için Türkçe karakter yamasını paylaşmıştı.
Turksportal tarafından son bir haftada dil dosyası üzerinde yapılan değişiklikler maalesef oyunun full sürümüne yansıtılmamış. Resmi olarak oyuna yapılacak ilk güncellemede yer alması beklenen değişikler Turksportal tarafından bugün paylaşıldı.
İşte Football Manager 2013' ün ilk yamaları
Aşağıdan indirebileceğiniz dosya birbirinden bağımsız üç yama içermektedir.
TSI-TurkceHarfler.dbc
Bu yama veritabanında eksik olan ş, Ş, İ, ı, ğ ve Ğ harflerini oyuncu/personel, kulüp ve şehir isimlerine ekler.
TSI_13.0_Yama.xml
Bu yama veritabanı SI'a teslim edildikten sonra Türkiye veritabanında gerçekleşen bazı önemli teknik adam ve oyuncu değişikliklerini ve gözden kaçmış bazı hataları düzeltir.
TSI_3Lig_ve_BAL.xml
Bu yama oyunda Turkiye 3. Lig ve BAL'i seçilebilir ligler yapar. Bu liglerde editörün izin verdiği kadarıyla kurallar gerçekçi yansıtılmıştır. 3. Lig grupları ve BAL grupları gerçek gruplar değil oyunun seçtiği gruplar olacaktır.
Kurulum
İndirdiğiniz RAR dosyasının içeriğini \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data\ klasörüne yerleştirip yeni bir oyun kurmanız gerekmektedir. Üç yamayı oyununuzda birlikte veya birbirinden ayrı kullanabilirsiniz.
Yamalar Turksportal' dan "perpetua" tarafından paylaşılmıştır.
Kaynak : Turksportal


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...