Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Pes 2013 Demo Jenkey 50 Takım Yaması İndir

PES 2013 ile alakalı merakla beklediğimiz Jenkey'in hazırlamış olduğu PES 2013 50 Takım yaması çıktı.Jenkey'in daha önce belirttiği gibi yamada Türkiye'den Galatasaray eklenmiş durumda.Jenkey bu yamaya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ekleneceğini duyurmuştu fakat şu anda eklenmiş değil.Jenkey ilerleyen zamanlarda yeni takım eklemeleri yapacak mı bekleyip göreceğiz.

Jenkey'in Pes 2013 Demo için hazırladığı yamanın üstüne eklemiş olduğu takımlar ise
Japonya,Kore,Arjantin,Hırvatistan,Mısır,Arsenal,Milan,Juventus,Napoli,Manchester City,Liverpool,Tottenham Hotspur,Dinamo Zagreb,Atletico Mineiro,Sao Paulo FC,Cruzerio,Vasco De Gama,Celtic,Valencia,Schalke 04,Lyon

Ayrıca Jenkey Pes 2013 50 Takım Yamasına 30 farklı stadyum ve 5 tane farklı skorboard eklemiş.

PES 2013 BEŞİKTAŞ, BURSASPOR, ESKİŞEHİRSPOR, FENERBAHÇE, GALATASARAY, TRABZONSPOR ve DİĞER TAKIMLARIN OLDUĞU YAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Pes 2013 Demo Jenkey 50 Takım Yaması Ekran Görüntüleri
Pes 2013 Demo Jenkey 50 Takım Yaması Kurulum

İndirmiş olduğunuz 4 Rar dosyasını bir tek klasöre çıkartınız.Rar şifresini jenkey1002 olarak giriniz.İndirmiş olduğunuz  img klasörünün içindekileri Pes 2013 Demonun kurulu olduğu yerdeki img klasörünün içine kopyalayın.Unlock.exe ve unlock klasörünü oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın.
Ayrıca unlock klasöründe bulunan unlock config bölümünden farklı ayarları yapabilirsiniz.
Not:Yamayı temiz bir demo üstüne kurmanızı öneriyoruz.
Stadyum Paketlerini kesinlikle indiriniz.Yoksa oyundan atma sorunu ile karşılaşabilirsiniz.Alttaki görselde görüldüğü gibi Stadium Switcher işareti olmalı..
Stadyum eklentilerini de aynı şekilde kurun(img içindekiler oyunun kurulu olduğu yerdeki img içine)
Rar Şifresi: jenkey1002





Kaynak:jenkey1002


2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...