Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Fm 2012 Türkçe Yama Arama Motoru Sorunu Çözüm

Football Manager 2012 oyunu artık %100 Türkçe olarak oynayabiliyoruz ve artık Fm keyfi birçok kullanıcı için çok daha farklı.
Basın toplantıları,maç öncesi konuşmalar vb. birçok oyun içi aktivite artık Fm 2012 kullanıcıları tarafından rahatlıkla yapılabiliyor.
Bilindiği gibi Fm 2012 %100 Türkçe Yamanın şu anda en güncel sürümü v.1.6 ve bu yamaya sağda popüler yayınlar kısmından ulaşabilirsiniz.
Bizim bu yazımızda bahsetmek istediğimiz ise Fm 2012 %100 Türkçe yamayı yükledikten sonra birçok kullanıcı tarafından "Sağ üstteki arama motorum kayboldu ne yapmam gerekiyor?"sorusunun cevabını verebilmek.Evet %100 Türkçe yama yüklenildiğinde bazı kullanıcılarda özellikle de bazı temalarda sağ üstteki arama motorunun gözükmemesi yaşanıyor.Kullanıcılar pratik olarak CTRL + F yaparak oyuncu aramalarını yapabilsede görsel açıdan arama motorunu getirmek için temanızı değiştirebilir veya aşağıda vermiş olduğumuz linkleri indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.


Fm 2012 %100 Türkçe yama arama bölümü,takvim gözükmüyor diyorsanız aşağıdaki linklerden sizin için geçerli olan linki indirip oyunun kurulu olduğu yerde yani "C/Program Files/SEGA/Football Manager 2012/data" klasörü içine atınız eğer dosya değiştirme gelirse "EVET" diyerek devam edin ve oyuna girip "Türkçe" dil seçeneğini seçin.
Football Manager 2012 Yüzde yüz Türkçe Yamanın çıkmasına öncülük eden Fmgraphics.net kadrosu ve yamada emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.


1 yorum :

  1. adımları aynı dediğiniz şekilde izledim fakat oyuna girdikten sonra Türkçe olan oyun dilini İngilizce yaptım (tekrar Türkçe yi seçip onayla diyebilmek için) arama motoru geldi, Türkçe ye geçince ise tekrardan kayboldu sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...