Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Fm 2012 Tüm Oyuncular Serbest Yaması

Football Manager 2012 ile alakalı en ilğinç yama olan Serbest Oyuncu yaması ile çok farklı ve unutulmaz kariyerlere imza atacaksınız.Evet tüm oyuncular ve teknik kadrolar Fm 2012'de serbest olarak başlıyor ve sizin transfer etmenizi bekliyor.

Football Manager 2012'de bütün oyuncular serbest başlıyor ve siz bu oyuncuları imza attırmak için müthiş bir rekabet içine giriyorsunuz.
Yamanın Özellikleri
  • Oyunda bütün stafflar  (menajerler,yardımcı antrenörler,doktorlar,gözlemciler)serbest.
  • Bütün oyuncular serbest.
  • Maaş bütçeleri kulüplerin durumlarına göre gerçekçi bir şekilde oluşturulmuştur.
Yamayı Yükledikten Sonra Oyuna Başlarken Öneriler
  • İlk sezonda transfer bütçesine izin vermeyin.
  • Oyuncuları oynanabilir takımlara ekleyin seçeneğini işaretlemeyin.
  • Personelleri oyuna ekle seçeneğini işaretlemeyin.


Kurulum
İndirmiş olduğunuz dosyayı, "Belgelerim\Football Manager 2012\editor data" içerisine yapıştırın. Eğer editor data dosyası yoksa kendiniz oluşturun.Belgelerim\Football Manager 2012\editor data klasörüne atacaksınız.(Klasör ismini doğru yazdığınıza emin olun)Oyuna girip Start New Game(Yeni Oyun) yapın, database seçim ekranındayken sağ altta bulunan change kutucuğunu işaretleyin ve ok'e basın. Ardından hazırlamış olduğum datayı seçin ve confirm'e tıklayın.

Bu yamayı kullanmış olan bazı kullanıcıların forumlarda yazdıkları transferler işte bunlar

Fabregas - Barcelona,Messi - Chelsea,Iniesta - Real Madrid,Rooney - Man Utd,Cristiano Ronaldo - Benfica ,Aguero - Chelsea,Reina - Barca,Torres - Barca,Pique - Barca,Higuain - Arsenal,Ozil - Inter,G Rossi - AC Mila,Villa - At. Madrid,Casillas - Bayern,Busquets - Chelsea,Sanchez - Arsenal,Hamsik - Liverpool


Çok garip transferlerle karşılaşacaksınız.Türkiye liginde transfer bütçelerinden dolayı biraz ilginç kadrolar oluşuyor.Mesela Trabzonspor'un kadrosu bu yama ile aşağıdaki gibi oluşmuş oyunda:)Türkiye Ligi'nde daha çok transfer bütçesi haricinde ciddi paralar harcanarak transferler yapıldığı için Türkiye'deki kadrolar eskisi kadar güçlü olmuyor tabi:)
Yapımcı: The Welsh Lad
Alıntıdır.


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...