Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Electro World İzmit İndirimleri

Teknoloji devi Electro World,Türkiye çapında 25. ve franchise olarak 9. mağazasını ilimizde hizmete soktu. Elektronik marketleri zinciri Electro World’ün, İzmit’te bulunan Metropol İş Merkezi’nde açtığı şubesi, 2 katlı ve 1550 metrekare alanda hizmet verecek.

Mağazanın açılışı bu sabah saat 05.30’da yapıldı. Açılış gününe özel indirimlerinden yararlanmak isteyen müşteriler, geceden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı.Zaten daha önceden büyük bir izdiham olucağını düşünüyordum ve öylede oldu.Sabah saat 4'de Electro World İzmit şubesi önüne gittiğimde zaten önünde 250-300 kişi vardı.
Daha önce saat 6:00 'da açılacağı söylenen Electro World mağazası açaılış saatine doğru mağazanın E5 yolu üzerindeki girişinde binlerce kişi oldu.50'şerli gruplar halinde içeri alınmaya başlandı saat 5:30 olduğunda ilk 50 kişi içeriye koşarak girdi.Dışarıda bekleyen büyük kalabalığa ise simit ve meyve suyu dağıtılması da takdire değer bir düşünce idi.Bu konuda Electro World'ü kutluyorum.Büyük açılışdan gayet başarılı bir şekilde çıktı.
Electro World İndirimleri İçin Tıklayınız

4Gb Usb bellek 9.90 TL
8 Gb usb bellek 19.90 TL
16 Gb usb belek 29.90 TL'den satışa sunuldu ve acaba bize sıra gelesiye kadar bitermi diye düşünmeye başlamıştık.Daha birçok üründe indirim vardı.Mesela Led tvlerde,Toshiba laptoplarda,Samsung laptoplarda,Digital fotoğraf makinelerinde,Harici hard disklerde,Süpürge makinelerinde,cep telefonlarında.... vb birçok üründe o kadar çok indirim vardı ki sizlerle hangisini paylaşsak az yani.

Mağazaya giren müşteriler istedikleri ürünleri hızlı bir şekilde alarak kasalara koştu. Mağaza, kasalarda da izdiham yaşanmaması için ilk güne özel kasa sayısını 30’a çıkardı. 30 ayrı kasada müşteriler ödeme yapma imkânına sahip oldu. Uzun süre sırada bekleyen vatandaşlar, içeriye girdiklerinde indirimli ürünlerden alarak evlerinin yolunu tuttu. Mağazanın en büyük özelliği ise içersindeki halıların ve kabloların yanmaz özellikte olması. 


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...