Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Online Kombine Rahatlığı"Gucumuzsizsiniz.com"

Galatasaray'dan taraftarlarını sevindirecek Süper Proje.Galatasaray'ın Resmi Kombine Satış Sitesi Kombinesini yenilemek veya yeni kombine almak isteyen taraftarlarımız için bir online kombine satış sitesi oluşturduk.
Geçtiğimiz sezonlarda stadyuma gidip saatlerce sıra bekleyerek kombine alma ve yenileme devri 10 Mayıs 2012 Perşembe günü devreye giren resmi kombine satış sitesi GücümüzSizsiniz.com ile sona erdi.

Artık Galatasaray taraftarları kombineleri online olarak yenileyebilecek, dileyen koltuk değiştirebilecek ve geçtiğimiz sezonda kombinesi olmayan taraftarlar da yeni kombine alabilecekler.




Galataray Yönetimi kombine yenileme, koltuk değişimi ve yeni satış olmak üzere 3 periyotlu bir sistem düşünmüş. Kombinesini yenileyen her taraftar %10 yenileme indirimiyle yeni sezon kombinesine sahip olacak. Eğer yenileme sırasında ödeme türü olarak kredi kartı seçer ve GS Bonus kredi kartınızı kullanırsanız ekstradan bir %10 indirim daha kazanıyorsunuz ve toplamda %19 luk bir indirimle kombinenizi online olarak yenilemiş olacaksınız. GS Bonus dışında bir kredi kartı veya EFT/Havale ile alışveriş yaparsanız sadece %10 yenileme indirimi alabileceksiniz.

10-27 Mayıs tarihleri arasında sadece geçtiğimiz sezon kombine sahibi olan taraftarlar mevcut kombinelerini yenileyebilecekler.

28 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında ise bu sefer koltuk değiştirme dönemi devrede olacak. Koltuk değiştirebilme hakkına sahip olmak için mevcut kombinenizi yenileme döneminde yenilemiş olmanız şart! Ayrıca koltuk değiştirme döneminde ekstradan 2 koltuk daha satın alabilme şansınız olacak! Koltuk değiştirme sırasında değiştirdiğiniz koltuk mevcut koltuğunuzdan daha ucuzsa aradaki fark kadar parayı geri alacaksınız, daha pahalıysa da aradaki fark kadar ekstra ödeme yapacaksınız. Mesela geçtiğimiz sezon Pegasus 2 katta koltuğunuz vardı, 10-27 Mayıs tarihleri arasında geldiniz ve kombinenizi GS Bonus kartınızla 700 * 0.81 = 567 TL ye yenilediniz. Koltuk değiştirme döneminde ise Doğu 4. katta fiyatı 1500 TL olan koltuklardan birisine geçmek istiyorsunuz bu koltuğun GS Bonus ile yenileme fiyatı 1500 * 0.81 = 1215 TL bu durumda 1215 - 567 = 648 TL daha ödeme yapmanız gerekecek.

12 Haziran 2012 Salı günü ise yeni sezon kombineleri genel satışa çıkacak ve Galatasaray taraftarları siteye üye olarak yeni sezon kombinelerini online olarak alabilecekler.

Yenileme döneminde geçtiğimiz sezonda kombinesi olan bir taraftar kombinesini nasıl yenileyebilecek?
Öncelikle ana sayfada yer alan Yenile butonlarından birisine basarak sistemde kayıtlı Cep Telefonunuzu gireceksiniz
Cep Telefonunuza bir sms doğrulama şifresi gelecek, bu şifreyi gireceksiniz
Karşınıza kişisel bilgiler sayfası gelecek, bu sayfada eksik olan kişisel bilgilerinizi günceleyeceksiniz
Kişisel bilgilerinizi güncelledikten sonra karşınızı kombinelerinizi ve kombinelerinizin stadda nerede yer aldığını gösteren  bir tablo ve stad görseli gelecek,
Yenilemek istediğiniz kombine(ler)inizi tabloda seçerek Kombinemi Yenile butonuna basacaksınız,
Bir sonraki sayfada size fatura adresi ile ilgili bilgileri seçeceğiniz bir ekran gelecek
Fatura adresinizi girdikten sonra karşınıza teslimat seçimi gelecek, kombinenizi ister Türk Telekom Arena stadında bulunan satış ofisinden veya gireceğiniz teslimat adresine kargo ile isteyerek teslim alabilirsiniz,
Teslimat seçiminden sonra karşınıza ödeme sayfası gelecek, bu sayfada da yine yenilemek üzere olduğunuz koltukları ve ücretlerini göreceksiniz. Ödeme türünüzü seçtikten sonra gerekli bilgileri girerek sadece 7 adımda kombine koltuklarınızı online olarak yenileyebileceksiniz.

Yenileme sürecinde karşılaşacağız her türlü problemde aramanız gereken Galatarasay Spor Kulübü Çağrı Merkezi numarası ise 0 212 3051999.

2012-2013 Sezonu Galatasaray Kombine Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...