Güncel Android Haber ve Uygulamaları

FM 2012 Tüm Ligler Forma Paketi İndir

Bu pakette 52 farklı lig ve bazı liglerin alt liglerinin formalarıda bulunmaktadır. Aşağıdaki örneklerde göreceğiniz üzere Türkiye Ligi'nin yeni formalarıda bulunmaktadır. Sortitoutsi.Net tarafından hazırlanan bu formaları paket haline getirdim. İster istediğiniz ligi, isterseniz paket halinde tüm liglerin forma paketini indirebilirsiniz.
Kurulum: İndirdiğiniz dosyaları BelgelerimSports InteractiveFootball Manager 2012graphics içerisine atınız. Cache klasörünü siliniz.





Paket İçeriğindeki Ligler:

Almanya-Amerika-Arjantin-Avusturalya-Avusturya-Belarus-Belçika-Brezilya-Bulgaristan-ÇekCumhuriyeti-Çin-Danimarka-Estonya-FaroeAdaları-Finlandiya-Fransa-Galler-GüneyKore-Gürcistan-Hırvatistan-Hollanda-Honkong-İngiltere-İrlanda-İskoçya-İspanya-İsrail-İsveç-İsviçre-İtalya-İzlanda-Japonya-Katar-Letonya-Litvanya-Macaristan-Malezya-Meksika-Norveç-Polonya-Portekiz-Romanya-Rusya-Singapur-Sırbistan-Slovakya-Slovenya-Şili-Türkiye-Ukrayna-Uruguay-Yunanistan

Kaynak:Havlayan Kirpi
Fm 2012 Tüm Ligler Logo Paketi İndir


1 yorum :

  1. Takım klasörleri içindeki dosyaları mı atacağız "graphics" içine yoksa klasörlerle birlikte mi? Ben yapamadım zira. Bir de "Cache" klasörünü göremedim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...