Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Fm 2012 Dunc's Antreman Paketi İndir

En yeni taktik paylaşımlarıyla sizlerleyiz.Yaşam Günlükleri yazar kadrosu olarak Football Manager 2012 'deki sakatlıkların fazla olmasını dikkate alarak antreman paketi paylaşımlarına devam ediyoruz.Fm 2012'deki sakatlıkların birçoğu hatalı antremandan kaynaklandığını düşünüyoruz.

Fm ile alakalı www.fm-base.co.uk'un  Taktik ve antrenman bölümünde Kofloks'ın taktikten sonra en fazla bakılan dosyaydı budur.

Kurulum
İndirdiğiniz dosyanın içindeki .tsh uzantılı dosyaları /Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2012/schedules klasörünün içine atınız.
Eğer schedules diye bir klasör yok ise oluşturunuz.
Oyunda bu antreman paketini kullanabilmek için antremandan manage schedules(antremanları yönet)'e tıklayıp bu paketi attığınız klasörü bularak paketi seçebilirsiniz.

Antreman paketinin  içini açıp baktığınızda antrenman kategorilerinin amc,mc , cb gibi değilde daha ayrıntılı.Yani inside forward, advanced forward,target man,advanced playmaker gibi gibi tüm seçeneklere ayrılarak yapılandırılmış olduğunu göreceksiniz.



1 sezonda farkı göreceksiniz.Ayrıca oyuncuların dayanıklılıkları da çabuk bir şekilde artıyor.Napoli ile bu antreman paketi denenmiş ve bir önceki sezona göre gol sayısındaki artış kayda değer gerçektende tabi bunda sadece antreman programının katkısı yok.Oynattığınız taktik de çok önemli.Deneme değer bir antreman programı.


Dunc's Antreman Paketi İndirmek İçin Tıklayınız


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...