Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Call of Duty: Modern Warfare 3 "Reliable command buffer overflow'' Hatası Çözümü

Call of Duty Black Ops'dan sonra seriye Modern Warfare 3 ile devam ediyoruz.
Black Ops'un ilk 24 saatte kırdığı satış rekorunu Modern Warfare 3 geçti.İlk 24 saatte 6.500.000(altıbuçuk milyon)adet oyun satışıyla kırılması zor bir rakamı arkasında bırakan Call of Duty Modern Warfare 3'de gördüğümüz sıkıntıları sizlerle paylaşmaya başlıyoruz.

Call of Duty serisinin her yeni çıkan oyununu sabırsızlıkla bekleyenlerin çoğu oyunun %22'lik kısmını oynadığında Cod mw3'de"Reliable command buffer overflow'' hatasını aldıklarından bahsetmektedir.Reliable command buffer overflow hatası oyun içerisinden direk çözebileceğiniz bir hata.


Bu hatayı aldığınızda oyunun % 22 lik kısmında olmanız gerekiyor.Ve tamda yaptığınız hata sokaktan gitmek.Evet yanlış okumadınız Sokaktan değilde sağ tarafta binanın içinden



Reliable command buffer overflow hatası alıyorsanız binanın içerisinden devam edin,parçalanmış bir yerden sonra çıkacaksınız ve oyuna devam ettiğinizde sorun olmayacaktır.


7 yorum :

  1. dedim acaba crackde mi sorun var meğersem bina içinden gidecekmişsin:) sağol dostum güzel blog bir webmaster olarak begendim

    YanıtlaSil
  2. oh yaaa ustad cok ıyı oldu bu bılgıyı vererek allah razı olsun ustadlara sorunları coum bılen arkadaslar hep boyle yazzalar bende ıslemcı yada rame bakıp duruyordum ısınıyormu ıslemcı dıye nıye hata verıyo dıye cıldırcaktım ..

    YanıtlaSil
  3. valla Allah senden Razı olsun çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. eyvallah çok sağol :)

    YanıtlaSil
  5. Sagolasın kardeşim.Çok işime yaradı

    YanıtlaSil
  6. Kardeş çok sağol 3 kere aynı bölümü oynuyodum :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...