Güncel Android Haber ve Uygulamaları

PES 2013 Demo Pesedit 11 Takım Yaması v.1.0

Pes 2013 demonun çıkmasından sonra birçok PES tutkunu çıkacak olan yamaları beklemeye başladı.Özellikle Jenkey'in çıkaracağı yamayı şu anda birçok kullanıcı bekliyor.Fakat Jenkey'in çıkaracağı yamada Türkiye'den sadece Galatasaray olacak.Toplamda ise Pes 2013 Demoya 25 Takım eklentisi olacak.Ayrıca Jenkey'in çıkaracağı yama ile Pes 2013 Demoya spikerde eklenmiş olacak.
Jenkey yamayı hazırlarken daha hızlı davranan ve Pes 2013 Demo 11 Takım eklentisini bizlere ulaştıran Pesedit.com'un hazırlamış olduğu yamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Pesedit'in hazırlamış olduğu birçok yama PES Serisinin vazgeçilmez yamalarındandır.
Pes 2013 Demo için hazırlanmış olan 11 Takım Eklentisi ile Pes 2013 Demoya eklenecek olan takımlar ise Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona ve Real Madrid.
Pesedit 11 Takım yaması ile Pes 2013 Demoda takımların son güncel kadrolarına ve formalarına sahip olacaksınız.

Pes 2013 Demo Pesedit 11 Takım Yaması Ekran Görüntüleri
Pes 2013 Demo Pesedit 11 Takım Yaması Kurulum

PES 2012 img klasöründeki "dt0d.img" dosyasını PES 2013 Demo img klasörüne kopyalayın (alternatif olarak dt0d.img'yi de indirin)


PES 2013 Demo Pesedit 11 Takım Yaması v.1.0'ı indirdiğinizde elde etmiş olduğunuz rar dosyasından çıkan PES 2013 Demo klasörünün içindekilerini oyun kurulu olduğu yerdeki PES 2013 Demo klasörüne atın.Gelen soruya "Evet" diyin ve "pes2013-unlock.exe" ile oyuna girin.Kurulumda sadece bunu yaparsanız olması gerekiyor.Eğer olmuyorsa dt0d.img dosyasını da indirin.

Kaynak:Pesedit.com


7 yorum :

  1. kardeş türk takımlarını ekleme şansınız varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jenkey'in çıkarmış olduğu yamada şu anda Galatasaray var onu indirebilirsiniz.Yakında tüm Tütk takımlarının olduğu yama çıkacaktır inşallah.(En azından 3-4 takımlı yamalar yakında çıkar)

      Sil
  2. atma sorunu var. dtod.ımg indiriyorum sorunu cözer mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen atıyor yama haklısınız.Dtod.img ile sorun çözülüyor olması gerekiyor.

      Sil
  3. İndirdim ama yinede bazen atıyor. Olsun yinede teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. kardeş ben indirdim en baştakini sonra buraya çıkart dedim winrardan hata verdi sadece 1 dosya çıktı ama içinde 2 dosya varmış:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hata almamanız gerekiyor linler sağlam.
      Eğer hata alıyorsanız dtod dosyasını da indirin

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...