Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Need for Speed The Run Demo İndir

EA Black Box’ı NFS: Underground 1-2, NFS: Carbon, NFS: ProStreet, NFS: Undercover, NFS: Most Wanted oyunlarından tanıyoruz.

Aslında kısaca NFS serisinin baş mimarı diyebiliriz bu firma için. EA Black Box tarafından Most Wanted dan sonra çıkarılan oyunlar pek çok oyuncu için hayal kırıklığı olsa da bu firmanın kötü olduğunu göstermez. Firma son oyunu The Run la karizmasını yeniden kazanacağa benziyor.

Gelişmiş grafik motoru, lisanslı süper arabalar ve San Francisco dan New York a özenle hazırlanmış yollarla keyifli bir oyun bizi bekliyor. Araç grafikleri Hot Pursuit ten tanıdık geliyor. Ayrıca arabalara istediğiniz gibi modifiye yapamamanız da oyunun üzücü taraflarından biri.

Yapımda kanun dışı bir yarışa katılıyoruz. Bu yarış kısa yollarda veya sokak aralarında değil, daha da kapsamlı olarak hepsini içine alarak bir şehirden diğerine kadar sürüyor. Yasalara aykırı mücadelede San Francisco’dan New York’a kadar hızlı ve adrenalin dolu bir mücadeleye girişiyoruz. Bu iki şehir arasında güzergahımız üstünde Las Vegas, Denver, Detroit gibi başka yerler de bulunacak. Tabii ki rahat bir sürüş keyfine sahip değiliz. Yasa dışı işlere karşı kanun koruyucular yani polisler klasik olarak peşimizde olacaklar. Onlara yakalanmadan, yılmadan kurtulmamız gerekecek. Sadece polisler değil, ülkenin yollarında yüzlerce ünlü sürücü var. Onlarla da kapışmak zorundayız.

Oyunun 15 Kasım da oyuncularla buluşacağu duyuruldu.

Oyunun tanıtım videosu
Nfs The Run Demoyu İndirmek İçin Tıklayınız


LİNK 18 Ekim'de aktif olacaktır
Electronic Arts oyunun demosunun 18 Ekim de yayınlanacağını duyurdu. Demo çıkar çıkmaz yazılarımız arasında yerini alacaktır.

Demodan yayınlanan video


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...