Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Fm 2012 Severler İçin Vazgeçilmez Bir Taktik: 4-2-2-2

Uzun yıllar Football Manager oynamış biriyim. Yeni çıkan her FM'yi de en ön saflardan takip ederim. Bütün bu takibim sırasında Football Manager severlerin en çok 4-4-2'nin atak versiyonu diye tanımlayabileceğimiz, kanat oyuncularının "AM (RL)" pozisyonunda oynatıldığı 4-2-2-2 taktiğini kullandığıı gördüm. Benim de en çok sevdiğim taktiğin bu olması sebebiyle geliştirdiğim taktiği sizlerle paylaşmayı istiyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki sadece taktik bu oyunda hiçbir işe yaramıyor. Çok iyi oyuncular da tek başına maç kazandırmıyor. Bu yüzden taktiğe uygun oyuncu seçmek gerekmekte. Peki taktiğe uygun oyuncu nasıl seçilir? Taktiğe uygun oyuncular seçmek için önce taktiği ayarlayın. Sonra "Player Instructions" sekmesine tıklayıp pozisyonlara uygun oyuncu özelliklerini görün ve bu özelliklere uygun oyuncular seçin. Şu mevki için bu özellikler bu mevki için şu özellikler diye ayrı ayrı sıralama yapmaya gerek yok. Bu sekme sizin işinizi fazlasıya görecektir

FM 2012 TÜRKİYE FACEBOOK SAYFASINDAN FM 2012 İLE ALAKALI GELİŞMELERİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.AYRICA FM 2012 EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİZİ DE PAYLAŞABİLİRSİNİZ


Öncelikle taktiğin güvenirliğine dair bir fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu fotoğraf, sadece bu taktik kullanılarak oynanılmış maçlardan oluşmaktadır. Sadece Beşiktaş'a karşı tutmamıştır. Onun da sebebi sakat ve cezalı oyuncuların fazlaca olmasıdır.

Şimdi gelelim taktiğe:

Defans Özellikleri

Kaleci-----Goalkeeper - Defender

Defans (orta sağ) ---- Cendral Defender - Stopper

Defans (orta sol) ---- Central Defender - Defend

Bekler ---- Full Back - Attack

Orta Saha Özellikleri

Orta (Sağ) ----- Central Midfielder - Support

(Eldeki oyuncuya göre orta (sağ) oyuncunuzu "Advanced Playmaker" olarak da oynatabilirsiniz.)

Orta (Sol) ----- Ball Winning Midfielder - Defend

Kanat Oyuncuları özellikleri

Her iki kanat oyuncusunu da "Inside Forward - Attack" olarak ayarlayın.

İleri Uç Oyuncu Özellikleri

İleri Uç (Sağ) ---- Poacher - Attack (Bu önemli)

İleri Uç (Sol) ----- "Target Man - Attack" veya "Complete Forward - Attack"


Öncelikle KENDİ taktiğini bizlerle buluşturan Yusuf Arslan'a Teşekkür Ederiz.Fm ile alakalı ilk yazısını kendi blogunda yazarak Fm ile alakalı bişeyler yazan blog sayısına katkı sağladığı içinde bloguna destek veriyoruz.

4-2-2-2 Taktiğini İndirmek İçin Tıklayınız

Kaynak: Yusuf Arslan Kişisel Blogu İçin Tıklayınız.


1 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...