Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Türk Telekom Arena'da Kupa Töreni Biletleri Satışta

Galatasaray 2011/2012 sezonu lider olarak bitirdikten sonra Play-off'uda lider bitirerek 2011/2012 Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamladı.Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile bir sezonu daha geride bıraktık ve Galatasaray tarafları bu sezon sonunda gülen taraf oldu.Bu şampiyonluk ile 18.şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray ilk kutlamaları Florya Metin Oktay Tesislerinde taraftarıyla buluşarak yaptı.Şimdi ise Galatasarayu Klübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre:

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, lig tarihindeki 18. şampiyonluğunu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da kutluyor. Spor Toto Süper Final’in son haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe önünde şampiyon olan takımımız, şampiyonluk kupasını 13 Mayıs 2012 Pazar günü evimizde 19:30'da tekrar havaya kaldıracak.


Hep beraber Arena’ya, kupamızı kaldırmaya!


Kombine sahiplerine giriş ücretsizdir.


0-12 yaş arası çocuklar ebeveynleri eşliğinde stadyuma ücretsiz giriş yapabilirler."


İlk yapılan açıklamada şampiyonluk kutlamalarının 14 Mayıs Pazartesi Günü Türk Telekom Arena stadında 19:30'da başlayacağı duyurulmuştu fakat daha sonra Galasaray'dan yeni bir açıklama geldi ve Galatasaray'ın Şampiyonluk kutlamaları 13 Mayıs Pazar Günü saat 19:30'a alındı.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da yapacağı şampiyonluk kutlamaları kombine kart sahiplerine ve 0-12 yaş arası arası çocuklara ücretsiz.
Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları Bilet Fiyatları İse
1. Kategori - 20.00 TL
2. Kategori - 10.00 TL olarak Biletix tarafından satılmakta.

- Biletix Çağrı merkezi ile Biletix internet sitesi aracılığıyla bilet satın alan müşterilerimiz, biletlerini perakende satış noktalarından etkinlik saatine kadar bastırabilirler.

- Etkinlik günü biletler Biletix Perakende satış noktalarından ve saat:15:00’dan itibaren Türk telekom Arena Stadyumundan satılacaktır.

Şampiyonluk kutlaması bileti satın almak için TIKLAYIN

2012-2013 Sezonu İçin Galatasaray'ın hayata geçirdiği  ONLİNE KOMBİNE SATIŞ Sitesi Yazımız İçin TIKLAYIN
Kaynak:Galatasaray.org,Biletix.com


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...