Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Pes 2012 rld.dll Hatası Kesin Çözüm

Pes 2012 ile alakalı paylaşımlara devam ediyoruz.Gelen yorumları dikkate aldığımızda Pes 2012'de birçok kullanıcı pes2012 de rld.dll hatası almakta bu yüzden oyunu oynayamamakta.
rld.dll hatasının çözümü ise çok basit.Eğer böyle bir hata alıyorsanız Esed Nod 32 Anti virüs programı kullanıyorsunuz.Çünkü bu anti virüs programı bu dosyayı önce karantiya alıyor daha sonrada siliyor ve böyle bir sorun ile karşılaşmanız doğal.
Böyle bir hata ile karşılaşmamak istiyorsanız ya antivirüs programınızı aşağıda anlatacağımız şekilde ayarlayın yada verdiğimiz linkden rld.dll dosyasını indirin
Pes 2012 rld.dll dosyası İndirmek İçin Tıklayınız



Evet şimdi ise bunu Eset Nod 32 ile çözelim

Eset Nod 32'nin Araçlar/Karantina bölümüne gelin. Karantina bölümünde rld.dll dosyasının Eset tarafından silinmiş olduğunu göreceksiniz.
Silinen dosyanın az öncede söylediğimiz gibi Esed Nod32 tarafından silindiğini göreceksiniz.
Silinen bu rld.dll dosyasının üzerine gelip sağ tıklayın ve geri yükle yapın.
Geri yükleyi yaptıktan sonra Esed Nod 32'nin rld.dll dosyasını karantinaya almaması için bu dosyayı tarama dışı öğeler kısmına eklemeyi unutmayın.
Bilgisayar tarama dışı öğelere rld.dll dosyasını eklemek için Eset Nod 32 ekranından Bilgisayar Taraması/Tarama Ayarları/Tarama Dışı Öğeler/Ekle  kısmından
Dosyayı seçmeniz yeterli olacaktır.


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...