Güncel Android Haber ve Uygulamaları

Prima Yıldızını Arıyor Yarışması

Prima İle Kuru Geceler Geçiren Neşeli Bebekler Aranıyor!

“Prima ile kuru geceler geçiren neşeli bebekler aranıyor” sloganıyla www.primayildiziniariyor.com internet sitesini hayata geçiren Prima, Türkiye’nin neşeli bebeklerini ortaya çıkaracak.
“Prima Aktif Bebek” sayesinde rahat uyku uyuyan ve geceyi kuru bir şekilde geçiren bebeklerin gün boyu süren neşesinden ilham alan Prima, tüm Türkiye’deki anne ve babalara neşe verecek yepyeni bir projeyi başlatıyor. “Prima ile kuru geceler geçiren neşeli bebekler aranıyor” sloganıyla www.primayildiziniariyor.com internet sitesini hayata geçiren Prima, Türkiye’nin bebeklerini meşhur edecek.
1 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Prima Yıldızını Arıyor Projesi kapsamında, primayildiziniariyor.com internet sitesine girip üye olan anne ve babalar, bebeklerinin en neşeli hallerini videoya çekerek siteye yükleyecekler.

Yarışmaya Başvurmak İçin Tıklayınız

Minimum 30 saniye, maksimum 1 dakikadan oluşan videolar site ziyaretçileri tarafından oylanacak ve en yüksek puanı alan 5 video, Prima Yıldızını Arıyor jürisi tarafından değerlendirilerek haftanın neşeli bebeği belirlenecek. Haftanın 1. bebeği, 1 Sony dijital kamera ve 1 yıllık Prima kazanacak.
8 hafta sürecek yarışma sonunda ise internet sitesi üzerinden oylama ile en yüksek puanı alan 5 bebeğin videosu yine Prima Yıldızını Arıyor jürisi tarafından değerlendirilecek ve Türkiye’nin Neşeli Bebeği belirlenecek. 1. seçilen bebek, Prima’nın TV reklam filminde oynama şansı kazanmanın yanı sıra 20.000 TL değerinde eğitim fonu ve 1 yıllık Prima’nın da sahibi olacak. Yarışmada ilk 5’e giren diğer bebekler de 1 yıllık Prima kazanacaklar.
Prima Yıldızını Arıyor Projesi, tüm Türkiye’deki neşeli bebeklere ulaşabilmek için Kayseri’den Antalya’ya, Kahramanmaraş’dan Kocaeli’ne bir çok ili kapsayan bir roadshow ile beraber sürdürülecek. Anne ve babalar, primayildiziniariyor.com internet sitesi üzerinden başvuru yapabilmenin yanı sıra illerdeki Prima Yıldızını Arıyor alanlarına gelerek bebeklerinin neşeli videolarını primayildiziniariyor.com sitesine yükleyebilecek.
Kampanya Detayı:
  • "www.primayildiziniariyor.com" adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, "Prima Yıldızını Arıyor isimli yarışma. Procter & Gamble Tüketim Malları Sarı. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
  • Yarısma 01/08/2011 tarihinde saat 00.00'da başlayıp, 26/09/2011 tarihinde saat 00.00 'da sona erecektir.
  • Yarışmaya katılan kullanıcıların çocuklarının gün içerisinde en neşeli anlardaki videolarını yolladığı ve "www.primayildizinianyor.com" sitesindeki katılımcılann oylanmasına dayalı yarışmada, tüm kullanıcılar arzu ettikleri durumda her katılımcıya tüm yarışma boyunca tek bir defa oy verebileceklerdir.
  • Her katılımcı yarışmaya en fazla 50 megabytelık 3 adet video ile katılabilir. Siteye yüklenen bu videolar başka kııllanıcılar tarafından internet siteleri aracılığıyla paylaşma açık olacaktır. Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. yüklenen videoların diğer kullanıcılar tarafından paylaşımından hiçbir şart ve koşul altında sorumlu değildir. 8 hafta boyunca sürecek olan yarışmanın her haftasında ilgili hafta içinde en çok oyu alan katılımcı, "haftanın birincisi' olarak, 1 adet Sony marka video kamera kazanacaktır. Ayrıca yarışmanın sonunda genel puanlama sırasında birinci olan kişi büyük ödül alacaktır. Genel değerlendirme dahilinde birinci olup büyük ödülü kazanan bebek, Prima'nm yeni reklam yıldızı olmayı ve 20.000TL değerinde eğitim fonu kazanma fırsatı yakalayacaktır. 20.000 TL değerinde ikramiye için 1.755 TL veraset intikal vergisi bulunmaktadır. Kazanan talihliye 20.000 TL ikramiyesi veraset intikal vergisi düşmeden verilir, ikramiye için talihliden bu bedel talep edilir ve vergi dairesine yatırilır. 6.Genel ve haftalık puanlamalarda birinci olan bebekler en çok puanı toplayan 5 bebek arasından PSC pazarlama direktörleri, Pedagog Sevil Yavuz ve Güzel Sanatlar Reklam Ajansı GEO"sundan oluşan jüri tarafından seçileceldir.
  • Her haftanın bitiminde haftalık puanlar sıhrlanacak ve yeni haftanın birincisi, ilgili haftada alınan puanlar sayılarak belirlenecektir. Ayrıca genel puanlama için yarışmanın devam ettiği tüm süreye ilişkin genel puanlar birikmeye devam edecektir. Haftalık kazananlar her hafta Çarşamba günü sitede açıklanacaktır.
  • Her yarışmacı sadece bir kez ödül kazanabilir. Haftanın birincisi olan yarışmacıların daha önceki haftalarda da birinci olarak ödül kazanmış olmaları durumunda; video kamera hediyesi sıralamaya göre arkadan gelen diğer kullanıcılara verilecektir. 
  • Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini ve katılım koşullarını yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkım sahip tutar. Yarışma sonunda ödülleri kazananlar, "www.primayildiziniariyor.com" adresinden yayınlanacak ve hak sahiplerine e-posta yoluyla ulaşılacaktır.
  • Kazanan kişiler, yarışmanın gerçekleştirildiği www.primayildiziniariyor.com adresinde 03/10/2011 tarihinde ilan edilecektir. Yukarıda belirtilen ödülleri kazanan kişilere yine 03/10/2011 tarihinde kayıtlı e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. Odüllere hak kazanan asil kişiler için son başvuru tarihi 10/10/2011dir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.


0 comments :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...